sâmbătă, 27 iunie 2009

shha

miercuri, 24 iunie 2009

in~
























marți, 23 iunie 2009

joi, 18 iunie 2009

La Madam Pisica


















Duminica intre 12-20 in curte la Babaluna se intampla lucruri: o carte,o rochie,un gablont,un disc,o limonada,un parfum,un furou,un bibelou

Domnisoara Coman
EVintage
Fetele cu copii
Katanga Grup
Madison
Mami si Iubitu


La Madam Pisica
@ Babaluna
Christian Tell 21
duminica 22 ,12-20

marți, 9 iunie 2009

luni, 8 iunie 2009

miercuri, 3 iunie 2009

vineri la etaj,un nou favorit



















DAN BEUDEAN
Vernisaj 5 iunie, ora 19-21

Pentru prima expozitie personala in Bucuresti, artistul Dan Beudean isi asuma un rol demiurgig propunand o noua Geneza care sufera diverse alterari fata de cea originala. Apar mutatii fiziologice in cadrul speciei umane si speciilor animale, iar obsesia masei musculare supradezvoltate genereaza forme surprinzatoare: palmier, peste, omul-tigru sau omul-cerb. Aberatiile comportamentale fac si ele parte din viziunea artistului asupra acestei lumi noi, ghidate dupa alte reguli decat cele cu care suntem obisnuiti: vitelul care incearca sa suga lapte de la un dinozaur sau actul sexual intre un cal si un elefant.

Lucrarile prezente in expozitie au un aer mistic care oscileaza intre crestinism si miturile recente ale secolului XX legate de civilizatiile extraterestre, misticism generat si de aparenta de icoana veche a imaginilor. Desenul transpare de sub laviuri brune care adancesc misterul sau absurdul scenelor.

Dan Beudean foloseste desenul, colajul, obiectul sau fotografia pentru a-si concepe cu minutiozitate universul  - un univers virusat de la bun inceput. Exista o doza echilibrata de ironie, imaginatie si gravitate care confera credibilitate acestei ipotezei artistice.




Laika
str. Cristian Tell 21, et. 1, ap. 2, Bucuresti
info@laika.ro
www.laika.ro

aurica




chiba chiba

bike season~